Курка у кисло-солодкому соусі

Курка у кисло-солодкому соусі

Курка у кисло-солодкому соусі

64,5 грн

Склад: Паніроване м'ясо курки, обсмажене в кисло-солодкому соусі, в пательні WOK разом з овочами: баклажан, цукіні, селера, імбир, чилі, часник, червона цибуля, морква.

Вага: 290 грам

Найпопулярнішою стравою китайської кухні, яка є її візитною карткою, варто згадати курку в кисло-солодкому соусі. Саме цю страву куштують всі, хто відвідує Китай. Але чи варто так далеко подорожувати, якщо в “Сафарі” можна цією стравою насолодитися повною мірою! Таку популярність ця страва отримала завдяки дуже незвичайному, але приємному, кислувато-солодкому смаку та пряному аромату, а м'ясо курки в ньому виходить максимально ніжним і пікантним. До того ж ця страва готується в густому соусі коралового кольору, яке робить його дуже ефектним і соковитим.

Реєстрація