Філе окуня подається з соусом тар-тар та припущеними овочами: спаржа, морква,паприка в соусі унагі. Вага: 270 г. КБЖВ/100г-262,99/3,21/23...
Ціна вказана за 100г підготовленого до смаження м'яса Вага: 100 г. КБЖВ/100г-237,81/14,49/18,41/3,43.
Філе телятини, білі гриби, печериці, рукола та лист салату, синя цибуля та соус Дор Блю. Вага: 250 г. КБЖВ/100г-162,72/9,89/12,21/1,61.
Свинина на кістці з овочами гриль та пікантним ягідним соусом. Вага: 350 г. КБЖВ/100г-142,52/1,81/3,85/22,51.
Склад: Обсмажені медальйони зі свинини. Подаються з овочами-гриль та хрустким багетом. Вага: 290 г. КБЖВ/100г-157,66/7,77/9,97/8,78 ...
Соковиті свинячи реберця подаються з маринованими грибами, цибулею, огірками та хрусткими грінками. Вага: 330 г. КБЖВ/100г-125,29/3,64/9,06/5,77.
Склад: філе свинини, філе курки, печериці, цибуля та скибочки картоплі. Вага: 280 г. КБЖВ/100г-223,99/5,69/17,23/11,16.
Склад: Куряча грудка гриль, подаеться з картопельним пюре та вершковим сиром. Вага: 330 г. КБЖВ/100г-225,50/4,27/3,13/40,46.